پرتال تفریحی و سرگرمی منو تو
* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

بعد از عضو شدن شما میتوانید در این انجمن فعالیت کنید

برای راهنمایی مطلب گذاشتن در انجمن به آدرس زیر بروید

http://manoto.fanbb.net/t41-topic

چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  0_911 چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  0_1511 چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  0_712

*** توجه: کسانی که بازی جی تی آی دارند و میخواهند ماشین های جدید دانلود کنند به سایت زیر بروند

http://Gtatak.ir

چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Ie_710 چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Fire_f10 چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Opera10
* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

بعد از عضو شدن شما میتوانید در این انجمن فعالیت کنید

برای راهنمایی مطلب گذاشتن در انجمن به آدرس زیر بروید

http://manoto.fanbb.net/t41-topic

چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  0_911 چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  0_1511 چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  0_712

*** توجه: کسانی که بازی جی تی آی دارند و میخواهند ماشین های جدید دانلود کنند به سایت زیر بروند

http://Gtatak.ir

چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Ie_710 چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Fire_f10 چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Opera10
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

دانلود نرم افزار,مقاله,برنامه موبایل,کلیپ,طنز,مطالب جالب,سرگرمی,تبادل لینک,پزشکی

الرئيسيةمكتبة الصورثبت نامورودأحدث الصورجستجو

ورود
نام كاربر:
كلمه رمز:
ورود اتوماتيك در بازديدهاي بعدي: 
:: كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟
عضویت یا ورود

* عضویت در انجمن

* ورود

* فراموشی رمز عبور

این انجمن را در گوگل محبوب کنید
جستجو

نتائج البحث

Rechercher بحث متقدم
کسانی که آنلاین هستند
در مجموع 972 كاربر Online ميباشد :: 63 كاربر ثبت نام شده، 17 كاربر مخفي و 892 مهمان :: 3 روبات در صفحه اصلی

Milad,alirezajaveri,pardis
,milad2013,Admin,m_nosrat
,phs,iman18,najafi,farnaz
,farzad,جوجو66,mahrokh
,
Mehdi13,mehdi-beyki,,arsham
,rainboy,pooryasad,u235
,ZALEM,mojode_bartar
,mknikoo,mahdi86,series
131,adelll_2323,farshad-53
ehsan-adibi,crazy-kids,sepide
navab69,sara,درسا,ali98,gallows
pedram,mehdii,king92,alireza1367
MOJIROYA,perilous,ستاره,جابر عسکری
maysam,7milad7,نگار,masud51
maya,abtin_24,Mehran1374,اطلس
hashem20,هلن,MORTEZA SHOKRI
mitra_mp,mehras,lililala,DigiteC
kazemloo,15243,zeynab khanom
nazila,mild_nurse,شیما صدیقیان,m.z.m

[ مشاهده کاربران آنلاین ]

بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 1287 و در تاريخ 1 آگوست 2011 - 16:55 بوده است.
احصائيات
تعداد کاربران ثبت نام شده: 6698
جديدترين کاربر ثبت نام شده: بزرگمهر

تعداد موضوعات ارسال شده توسط کاربران سايت: 10351 في 6256 موضوع
آمارگیر پرشین استیت
بازدید کنندگان از سایت
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Labels=0
المواضيع الأخيرة
» خر
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف link4rank.rozblog.com الجمعة فبراير 27, 2015 2:26 am

» نوشتن متن خود بر روی یک عکس با امکانات خوب(انلاین)
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف میلادشونم الخميس فبراير 05, 2015 7:45 pm

» ترفندهای شگفت انگیز در گوشی اندروید
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف Milad السبت أكتوبر 25, 2014 6:06 pm

» جت روم اختصاصی من و تو
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف ارین الأحد سبتمبر 07, 2014 4:04 am

» ایرونا - خرید و فروش کالاهای نو و دست دوم(مزایده و فروش مستفیم)
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف erona.ir الأربعاء مايو 14, 2014 8:41 pm

» عکس همسر مستربین
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف پویا الثلاثاء نوفمبر 19, 2013 10:47 am

» قالب بسیار جدید و حرفه ای مدیا برای پارسی کیوت( وی سی پی)
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف shoeib63 الجمعة نوفمبر 08, 2013 1:33 pm

» چند ترفند توپ براي بازي جنگهاي صليبي(قلعه)
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف hovo1357 الأربعاء أكتوبر 23, 2013 3:04 am

» دانلود جدیدترین آهنگهای شاد
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف hovo1357 الأربعاء أكتوبر 23, 2013 2:55 am

» یه سایت جالب واسه سرگرمی
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف Milad السبت أكتوبر 05, 2013 10:52 am

» این پست را تو بنویس از تنهایی هایت......!!!
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف Milad السبت أكتوبر 05, 2013 10:50 am

» از هر جا سخنی هست ....!!!
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف Milad السبت أكتوبر 05, 2013 10:46 am

» یادداشتهای پر از حسرت.....
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف Milad السبت أكتوبر 05, 2013 10:43 am

» دلت براش تنگ شده...
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف Milad السبت أكتوبر 05, 2013 10:36 am

» تو را دختر خانوم مینامند . . .
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف Milad السبت أكتوبر 05, 2013 10:35 am

» چند سطر تنهایی...........
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف Milad السبت أكتوبر 05, 2013 10:34 am

» فال روزانه شنبه 13 مهر 1392
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف Milad السبت أكتوبر 05, 2013 10:32 am

» گالری عکس از حیوانات بامزه
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف siamakpattaya الجمعة أكتوبر 04, 2013 8:27 am

» دانلود بازی فارم فرنزی 4 - Farm Frenzy – Ancient Rome با لینک مستقیم
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف barad الأربعاء يوليو 24, 2013 11:24 am

» بهترین سایت برای ساخت انجمن رایگان فارسی(با امکانات حرفه ای و جدید)
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف mohamad23 الأربعاء يوليو 24, 2013 6:38 am

» دانلود جدیدترین آهنگ های شاد ایرانی مخصوص عروسی
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف الک رمزی الثلاثاء يوليو 16, 2013 10:36 am

» چــــــــت روم دوســتـــانـــه انــــجـــمـــن منو تو
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف mgkh السبت يونيو 08, 2013 9:31 am

» شعر عشقولانه
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف minamina الثلاثاء يونيو 04, 2013 3:26 am

» اس ام اس های عاشقانه جدید مهر ماه 1390
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف minamina السبت يونيو 01, 2013 9:02 am

» اس ام اس باحال مخصوص ضدحال به پسرها و دخترها
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف امیر علی الثلاثاء مايو 28, 2013 5:36 am

» ترول های جدید بهار 92
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف malijoon الأربعاء مايو 01, 2013 4:09 am

» اس ام اس سرکاری سری چهاردهم
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف malijoon الأربعاء مايو 01, 2013 4:07 am

» دانلود جدیدترین آهنگ حسین تهی به نام جانگولر
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف malijoon الأربعاء مايو 01, 2013 4:07 am

» علت های آب آوردن مغز
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف malijoon الأربعاء مايو 01, 2013 4:04 am

» کمک
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف پرنیان السبت أبريل 06, 2013 3:54 pm

» ض
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف shafghat السبت مارس 23, 2013 2:30 pm

» SMS بر ضد دخترا ..............................
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف SAJADSALAMI الإثنين مارس 04, 2013 12:50 pm

» كاروتلاش يك مادرواقعي
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف باران@ الخميس يناير 31, 2013 2:19 am

» دانستنی های جالب!
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف باران@ الخميس يناير 31, 2013 2:04 am

» وصيت نامه يمنتشرنشده ي بزبزقندي
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف باران@ الخميس يناير 31, 2013 1:43 am

» اسکریپت ساخت آپلود سنتر برای گیگفا وی گیگ و........
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف LILIMOB الخميس يناير 17, 2013 5:13 am

» جدیدترین کد تقلب برای تراوین(جدید)
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف بردیا الأربعاء يناير 09, 2013 1:04 pm

» نگاه های یک مرد به خانواده همسر ! ( طنز )
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف پوریا 2424 الأحد ديسمبر 16, 2012 10:43 am

» مسابقه شماره یک انجمن منو تو
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف پوریا 2424 الأحد ديسمبر 16, 2012 9:37 am

» اس ام اس هایی از سخنان کورش کبیر
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف پوریا 2424 الأحد ديسمبر 16, 2012 9:07 am

» بهترین کرم های زیبایی صورت و ضد چروک
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف پوریا 2424 السبت ديسمبر 15, 2012 3:10 pm

» رمز های بازی کال اف دیوتی 7
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف پوریا 2424 السبت ديسمبر 15, 2012 1:54 pm

» رمز های بازی های کامپیوتری
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف پوریا 2424 السبت ديسمبر 15, 2012 1:50 pm

» رمز های5سن اندریاس
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف پوریا 2424 السبت ديسمبر 15, 2012 1:44 pm

» کد تقلب بازی جی تی آی (IV)
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف پوریا 2424 السبت ديسمبر 15, 2012 1:42 pm

» جک و اس ام اس های خنده دار ( اسفند ماه )
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف پوریا 2424 السبت ديسمبر 15, 2012 1:05 pm

» مدیر کل سایت
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف پوریا 2424 الجمعة ديسمبر 14, 2012 4:18 pm

» جوک حیوانات سری پنجم
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف پوریا 2424 الجمعة ديسمبر 14, 2012 2:45 pm

» جوک های خنده دار جدید (45)
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف پوریا 2424 الجمعة ديسمبر 14, 2012 2:31 pm

» جوک مردان سری پنجم
چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeمن طرف پوریا 2424 الجمعة ديسمبر 14, 2012 2:28 pm

آمار انجمن در جستجوگر ها
Seo Monitor Google Pagerank Checker
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية
تسجيل صفحاتك المفضلة في مواقع خارجية reddit      

قم بحفض و مشاطرة الرابط به انجمن ویکسا خوش آمدید على موقع حفض الصفحات

قم بحفض و مشاطرة الرابط پرتال تفریحی و سرگرمی منو تو على موقع حفض الصفحات
لینکستان
شما میتوانید لینک خود را از طریق پیام خصوصی به نام کاربری Milad بفرستید تا در اینجا قرار بگیرد

دانلود جدیدترین های جی تی آی

تیم پاپولی

گالری عکسفا

بزرگترین چت روم

دانلود ها

سوسن خانوم

بهترین سایت تفریحی خدماتی ایرانیان

پایگاه سرگرمی پاتوق98

سایت بزرگ تك محفل

پرتال تفریحی منوتو

بهترین سایت موزیک

بروزترین مرکز دانلود فارسی زبانان

دانلود اسکریپت

سرگرمی ، تفریحی ، فال

سایت سرگرمی و تفریحی فان پورتال

اسکریپت|قالب بزرگترین پایگاه وب مسترها

عکس های ایرانی

دانلود

بهترین سایت تفریحی برای جوانان ایرانی

تبادل لینک با همه به صورت رایگان

اموزش عکاسي و گرافيک

دایرکتوری تبادل لینک

چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟

نويسندهپيام
Mehran1374
مدیران کل انجمن
مدیران کل انجمن
Mehran1374

چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Empty
پستعنوان: چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟    چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟  Icon_minitimeالأربعاء مارس 16, 2011 4:12 am

همه مردها یک فهرست محرمانه ای برای ازدواجشان دارند. درحقیقت به دنبال 5 ویژگی در خانم ها هستند.
همیشه مردها، ماهها، و حتی سالها زمان صرف می کنند تا شخص مورد نظر خودشان را پیدا کنند. اما ممکن است که نظرشان برگردد و منصرف شوند و حتی با شخص جدیدی آشنا شوند.

فاکتورهایی که برای رابطه ها و دوستی های ثابت و پایدار حتی تا دم مرگ وجود دارند مانند معماهای حل نشده هستند. مخصوصا زمانی که شما مطمئن نیستید که شخص مقابل تان با شما ازدواج می کند یا نه.

ویلارد هارلی نویسنده کتاب "من به تو قول می دهم که شرایط ازدواجی را فراهم کنم که سالها دوام داشته باشد" می گوید: فهمیدن این فاکتورها برای خانم ها کمی سخت است اما مردها همیشه به دنبال آنها هستند.

بخشی از آنچه که مردها برای ازدواج به دنبال آن هستند، هوس است اما در قالب کارها و رفتاری خاصی است که واقعی تر از آن چیزی است که شما فکرش را می کنید. در زیر ما 4 رفتار کلیدی که پسرها را به ازدواج با دخترها ترغیب می کند آورده ایم.

1- دخترانی که شخص مقابلشان را به هیجان می آورند
شاید برایتان اتفاق افتاده باشد که آخر یک فیلم هزاران سوال بی جواب در ذهنتان به وجود آمده باشد و دیگر نتوانید آنها را بی جواب بگذارید. بسیار خب. یک دختر با نشاط، با غافلگیر کردن و انجام دادن کارهای غیر منتظره می تواند طرف مقابلش را به هیجان بیاورد.

بهتر است غافلگیری تان غیرقابل پیش بینی باشد، همیشه علایق جدید از خودتان نشان دهید و خودتان را به شکل های مختلف به او بشناسانید. ( شکل های مثبت). هرگز نگذارید زندگی تان راکد و ساکن پیش رود، این خانم ها فلسفه ازدواج را دچار اختلال و مشکل می کنند.

بابک 29 ساله می گوید: من همیشه می ترسیدم به خاطر اینکه زمان زیادی را با نامزدم سپری می کنم زمانی بیاید که دیگر حرفی برای گفتن نداشته باشیم اما وقتی او را می دیدم، تمام سعی ام را می کردم تا به بحثمان تنوع بدهم. مثلا یک روز با یک بغل کتاب آشپزی به دیدارش می رفتم، هفته بعد او از علاقه اش به دکوراسیون و طراحی به من می گفت. درواقع ما همیشه برای یکدیگر سورپرایز داشتیم.

رضا 27 ساله می گوید: آنچه که باعث جذابیت نامزد م برای من شد حس ریسک پذیری اوست. منظورم این نیست که مثلا از پل هوایی می پرد. بلکه هرزمان فرصت جدیدی برای او پیش می آید ( مثلا در مورد کار، ملاقات با افراد جدید در مهمانی) او با آغوشی باز از آنها استقبال می کند. حس جسارت و بی باکی او، نامزدم را جذاب و دوست داشتنی کرده است.

2- دخترها نباید به پسرها بفهمانند که آنها تمام زندگیشان هستند
این موضوع زیاد برای آقایان جالب و خوشایند نیست. دخترهایی که استقلال و عزت نفسشان را نگه می دارند حتی وقتی رابطه شان با تغییرات جدی مواجه می شود، برای پسرها کشش و جاذبه بیشتری برای ازدواج دارند.

مردها از خانم هایی که به آنها وابسته هستند، می ترسند. یک مرده ایده آل رابطه ای را بین خود و همسرش دوست دارد که ثابت و پابرجا و بدون وابستگی باشد.

ساسان 35 ساله می گوید: من و نامزدم زمان زیادی را با هم می گذرانیم اما او هنوز هم برای دوستانش وقت می گذارد. او هفته ای یک بار با دوستان دانشگاهی اش برای صرف شام به بیرون می رود، هفته ای یک روز کلاس هنری می رود، علاوه بر این او سردبیر یک نشریه هم هست. من از اینکه که او اول کارهایش را با من چک نمی کند لذت می برم و البته او از زمان با هم بودنمان هم کم نمی کند.

3- دخترهایی که ثابت می کنند که چقدر همسرشان برایشان مهم است
بسیار خب، اما بین وابسته نبودن و کناره گیری خط و مرزی وجود دارد. مردها با زنهایی که مرتبا به آنها نشان می دهند که در کنار آنها هستند سازگاری دارند.

مردها زندگی را میدان جنگ می بینند و آنها کسی را می خواهند که همیشه درکنارشان باشد. البته این به این معنی نیست که زنها برای شوهرانشان مادری کنند یا در تمام جزئیات زندگی از آنها حمایت کنند. بلکه بیشتر باید به او ثابت کنید که در کنارش هستید و با او همکاری می کنید.

برای مثال وقتی از احساس خوبش یا از استعدادهایش در انجام دادن پروژه های کاریش می گوید با او رفتار خوبی داشته باشید. این کار شما کوچک است اما به او قوت قلب می دهد و به او می فهماند که همسرش درکنارش است و با او همکاری می کند.

حمید 28 ساله می گوید: زمانی که ما زندگی مان را شروع کردیم، نامزدم مشغول به کاری شد که سفرهای زیادی باید می رفت. اما با این وجود او از هتل یا در طول مسیر با من تماس می گرفت و از حال و روز من باخبر می شد. او حتی قبل از اینکه سفر رود یخچال را پر از غذا می کرد. نگرانی او برای من به استحکام رابطه مان کمک می کرد.

علی 30 ساله می گوید: بارها برای من پیش آمده که با خانواده همسرم بحث داشته باشم اما همسرم از همان ابتدا بسیار محترمانه از من دفاع می کرد و این حمیات او بود که مرا مشتاق زندگی همیشگی در کنار او می کرد. البته او عاشق پدر و مادرش بود و برای عقاید آنها احترام قائل بود. اما او به خانواده اش نشان می داد که حامی و پشتیبان من است. این بهترین چیز برای یک مرد است.

4- خانمهایی که تلاش می کنند همسرشان بهترین باشد
مردها دوست ندارند که همسرشان مانند سرباز و فرمانده باشند و مدام از همسرشان دستور بشنوند. مثل کمک به رسیدن به اهدافشان به صورت مستقیم و حتی به اجبار.

مردها دوست دارند در هر تلاشی که می کنند پیروز شوند و خانم ها هم به آنها اجازه دهند و از اعتراض به آنها دوری کنند. یک مرد خانمی که او را در کارها و اهدافش تشویق می کند تا به علایقش برسد و بهترین باشد، تحسین می کند. این به معنی کمک کردن و همکاری با همسرانتان است.

رامین 29 ساله می گوید: قبل از اینکه من با همسرم نامزد کنم، او به من گفت که خیلی خودت را مشغول کارهایت کرده ای و به من توجه زیادی نداری. من ابتدا ناراحت شدم اما وقتی دقت کردم متوجه شدم که حق با اوست و بیشتر به خاطر خودم گفته است. هیچ دختری را به صداقت او ندیده ام.

احسان 31 ساله می گوید: من سالها بود که با پدرم صحبت نمی کردم. وقتی این موضوع را با نامزدم مطرح کردم او از سر همدردی سری تکان داد و مرا مجبور کرد که با پدرم تماس بگیرم زیرا می دانست که در آخر از این کارم پشیمان می شوم. او با مخالفت های من کنار آمد. همان کاری که بیشتر خانم ها خود را درگیر آن نمی کنند.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://manoto.fanbb.net

چرا برخی دخترها همیشه در فکر ازدواج هستند و برخی نه؟
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» خواص ازدواج برای دخترها و پسرها / طنز
» "روان‌شناسي ازدواج"مسائل مهم قبل از ازدواج را تشريح مي‌كند
» چرا برخی ‌اینقدر ‌خوش ‌شانس‌اند؟
» روش های کلافه کردن دخترها
» تفاوت درس خواندن دخترها و پسرها